Suzan Jelveh firar 40 år

I år fyller Ebab 40 år, likaså gör Suzan Jelveh som arbetar som miljösamordnare/miljökonsult på Ebab. Vi ställde några frågor till Suzan för att uppmärksamma hennes födelsedag och fina arbetsinsats på Ebab.   

Jag är stolt över mina kunniga kollegor och att det alltid finns någon som kan hjälpa till om en klurig fråga dyker upp.  

Suzan har arbetat på Ebabs miljöavdelning i tre år som miljösamordnare/miljökonsult. Tidigare arbetade hon som fastighetsmäklare och koordinator på ett mäklarkontor för att sen skola om sig på Nackademin. Precis innan hon kom till Ebab arbetade hon som miljösamordnare på ett annat konsultbolag.

Hur är det att arbeta på Ebab?

Idag har jag de flesta av mina projekt ute i produktion men jag arbetar även en del med klimatberäkningar tillsammans med kalkylavdelningen samt deltar i ett utvecklingsprojekt gällande återbruk.  

Ebab är ett team som hjälps åt och lyfter varandra samt tar vara på olikheter och kunskaper. Det finns utvecklingsmöjligheter och nya idéer alltid är välkomna, det är ett företag som ständigt vill utvecklas. Ebabs kärnvärden, att vara lyhörda, nytänkande, målmedvetna och långsiktiga finns i vårt sätt att arbeta och vara.

Tips till dina kollegor på hur man får en hållbar och långvarig karriär?

Var inte rädd för utmaningar, det är då vi utvecklas och stärker oss själva i den roll vi har. Ha en god relation med kunden, var lyhörd och inspirerande. Sätt egna mål med vart du vill nå och våga säga ifrån när något inte känns bra.

Avslutningsvis, stort grattis på 40-årsdagen! Vad gör du om 40 år? 

Förhoppningsvis så har jag hälsan i behåll och kan njuta av att umgås med mina barn (kanske barnbarn om mina tjejer väljer att skaffa sådana), min man och mina syskon. Jag kanske spenderar mina vardagar i en stuga i Sverige eller utomlands.