Fredrik Aspe ny VD för Ebab i Stockholm

Från och med den 9 februari 2024 kommer Fredrik Aspe, partner på Ebab, att axla rollen som VD för Ebab i Stockholm. Fredrik har varit en del av Ebab-koncernens utveckling sedan 1997 och har en gedigen erfarenhet av att driva framgångsrika projekt såsom Fotografiska, Värmdö kommunalhus och nu Stadsbiblioteket.

– Jag är mycket stolt och hedrad över att få förtroendet att ta över efter Katrin Dahlström. Vi har arbetat nära varandra i flera år i olika roller. Min färdplan framåt är att öka tillväxten, utveckla befintliga tjänster samt fokusera på hållbarhetsfrågorna i våra uppdrag samt en geografisk expansion för Ebabs erbjudanden. Jag kommer naturligtvis att fortsätta vårda våra kunder och uppdrag. Med hjälp av våra fantastiska medarbetare kommer vi att kunna utvecklas och möta våra uppsatta mål.

Fredrik Aspe kommer att fortsätta vara aktivt involverad i uppdrag och projekt som ombud och uppdragsansvarig. Katrin Dahlström kommer att fortsätta sitt engagemang inom Ebab som partner.

– Fredriks gedigna erfarenhet av hela processen från tidigt skede till överlämning av ett projekt gör honom till en uppskattad och trygg rådgivare samt kollega. Han har en sällsynt fingertoppskänsla för marknaden vi verkar i och har vårt fulla förtroende för att fortsätta bolagets utveckling framåt med ett ledarskap som passar väl in i bolagets profil. Jag vill även tacka Katrin för ett engagerat och förtjänstfullt arbete med att utveckla bolaget under sina 20 år på Ebab varav 10 år som VD, avslutar Kaarel Lehiste, koncernchef på Ebab.

Min färdplan framåt är att öka tillväxten, utveckla befintliga tjänster samt fokusera på hållbarhetsfrågorna i våra uppdrag samt en geografisk expansion för Ebabs erbjudanden.
– Fredrik Aspe

Kontakt:
Fredrik Aspe, VD Ebab i Stockholm AB - fredrik.aspe@ebab.se, 070-834 30 94
Kaarel Lehiste, koncernchef Ebab - kaarel.lehiste@ebab.se, 070-743 10 09